Kategorier
Annonce

3 tips til ferie med baby

Når man skal på ferie med en lille baby, er der en række ting, man skal have med. Det kan dreje sig om temmelig mange ting, da den lille ny har brug for meget til pasning og pleje. Her giver vi dig tre bud på ting, du ikke må glemme, når du pakker kufferten og sætter kursen mod feriedestinationen. 

Nogle ting er det ikke nødvendigt at medbringe, f.eks. bleer, da disse kan købes i alle lande og desuden fylder meget i kufferten. Det er dog klogt at tage nogle få stykker med, så I har til selve rejsen. 

Glem ikke tøjdyret 

En ting, der dog ikke er til baby, men til dig selv, er et af de smarte Mobilcovers iPhone 11 Pro Max, hvis du altså er så heldig at have sådan et. Hvis man har sådan et, vil man gerne have det med på ferie. 

En ringslynge til at bære baby i er også praktisk at have med, når I skal udforske gaderne på jeres bestemmelsessted. Med slyngen er baby tæt på mors eller fars krop og baby føler sig tryg. Den der bærer har selv armene fri, hvilket kan være praktisk. Der findes flere forskellige modeller, så tjek markedet ud, inden I beslutter jer. Der skal lidt øvelse til at lære at binde den, men det finder man hurtigt ud af. 

Den måske vigtigste ting, når man tager på ferie med et lille barn, er yndlingstøjdyret. Uden det kan barnet have svært ved at falde i søvn og nærmest blive helt ulykkelig over at skulle undvære det. Tøjdyret følger ofte barnet hvor det går og står og er således en vigtig del af barnets liv. Derfor er det så vigtigt at huske at få lagt tøjdyret i kufferten, både når I tager afsted på ferie, men absolut også, når I drager hjemad.